A Bigger Splash i el gelat de l’estiu (CAT)

A Bigger Splash i el gelat de l’estiu (CAT)

Cada vegada que s’acaba un estiu no puc deixar de fer una llista mental de què serà el que més enyori fins al pròxim any: Llegir durant hores a l’hamaca mentre prenc es sol, la pell salada després de sortir de la mar, la síndria i els melicotons (a parts iguals), la piscina, les verbenes, els dies llargs, el trempó i els gelats (I tot plegat sembla una cançó d’Antònia Font).

És per això que si hagués de triar un quadre que definís l’estiu sens dubte seria una de les moltes piscines de David Hockney (1937). 

Hockney és un artista britànic conegut per les seves obres de colors intensos i vibrants, que s’emmarquen dins el pop art, tant per les seves temàtiques com pels colors de la seva paleta.

A Bigger Splash, David Hockney (1967), Tate

A Bigger Splash és una pintura de 1967, quan l’artista es va establir a Los Angeles. De fet, el paisatge, amb les llargues palmeres és propi de la costa Oest d’Estats Units, molt més que d’Anglaterra, el seu país natal. Per altra banda, les piscines també formen part de l’imaginari californià, i de fet, Hockney en té tota una sèrie. En A Bigger Splash es veu aquesta piscina californiana, amb uns esquitxos, captant el moment exacte d’algú capbussant-s’hi.

Inspirant-me amb aquesta obra i amb el seu esperit estiuenc, per acomiadar l’estiu us porto una recepta molt fàcil de gelat de fruita, que hem estat menjant durant tot l’estiu a casa.  

El gelat de David Hockney

Eating Arts
Un gelat de fruites per acomiadar l'estiu.
Tiempo de preparación 10 minutos
Tiempo total 12 horas
Plato Dessert
Raciones 8

Ingredientes
  

  • 2 Kiwis
  • 1 Iogurt natural
  • Síndria 

  • Aigua de coco
  • Stevia

Elaboración paso a paso
 

  • Per fer aquest gelat he fet tres parts distintes, congelant-les en tres vegades per tal de que no es mesclessin els colors.
  • Així dons, primer hem de pelar i triturar els dos kiwis, mesclant-ho amb unes cullerades d’aigua de coco i una culleradeta de stevia (al gust). 
  • A continuació, ho fiquem dins els motlles del gelat i ho congelem durant una hora o hora i mitja. 
  • Mesclem el iogurt natural amb unes cullerades d’aigua de coco per fer-lo més líquid i una culleradeta de stevia, i ho fiquem de nou a dins el motlle amb el pal del gelat, i ho deixem congelar una hora més.
  • El darrer pas és afegir la síndria triturada i colada, i tornar a congelar durant tota la nit.

Per saber-ne més:Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Recipe Rating